Lavpraktisk info om letbanebyggeriet

Gladsaxebladet skriver 15.7.2019 en artikel med lavpraktiske informationer om letbanebyggeriet. Heri er linket til sider, der vedrører alle letbane-kommunerne. Bl.a. findes en oversigt over, hvornår der foretages støjende arbejde ved Lyngby Station fase for fase.
Som bekendt med alle byggeprojekter, vil der naturligvis være deadlines, der må ændres på undervejs. Det er vi interesseret i at underrette om her på siden. Så skriv gerne til os med orientering ved uregelmæssigheder. Vi følger jævnligt op på henvendelser.

Støjende arbejde ved Lyngby Station

This entry was posted in Albertslund, Brøndby, Gener under byggearbejdet, Gladsaxe, Gladsaxebladet, Glostrup, Herlev, Hovedstadens Letbane I/S, Høje Taastrup, Hvidovre, Ishøj, Lyngby-Taarbæk, Rødovre, Støj, Tidsplaner, Vallensbæk. Bookmark the permalink.