Politikere, fortæl os nu hvorfor vi absolut skal have den bane?

Alle jer politikere der har stemt ja til letbanen, og dem af jer der stiller op til Folketingsvalget, bliver nød til at fortælle os hvorfor vi absolut skal have den bane på skinner?

Ellers lever vi i den tro, at der er indgået en hemmelig alliance mellem de politiske drivkræfter bag banen på den ene side og egendomsudviklerne på den anden side. Ejendomsudviklerne ønsker bedst mulige sikkerhed for de investeringer de foretager, og mener at skinner, der ikke kan flyttes med et politisk pennestrøg, er bedre end busser. Ind til vi er blevet gjort klogere, lever vi i den tro, at politikerne har givet håndslag på skinner for at få bygninger langs ring 3.

This entry was posted in Albertslund, Anlægsøkonomi, Brøndby, Driftsøkonomi, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hovedstadens Letbane I/S, Høje Taastrup, Hvidovre, Ishøj, Lyngby-Taarbæk, Region Hovedstaden, Rødovre, Vallensbæk. Bookmark the permalink.