Borgmester sendte letbane til afstemning på forkert grundlag

DR’s program Detektor har har 15-03-2018 bragt interviewet med Trine Græse, borgmester i Gladsaxe og formand for Hovedstadens Letbane I/S, om hvor bevidst hun var i tilrettelæggelsen af afstemningen.

I et letsindigt øjeblik, kunne man få den tanke, at Trine Græse og hendes team, har lovet ikke flytbare skinner på Ring 3 til ejendomsudviklerne, mod at de lovede hende at bygge en masse langs banen, og specielt i hendes kommune. Det ved vi naturligvis intet om, og vil næppe nogen sinde få afklaret, men det er sigende, at de politiske fortalere for banen, stædigt fastholder skinner, selv om alle andre i dag kan se at det ikke længere er en god løsning.

Vi mangler svar på hvorfor vi partut skal have skinner fra de politikere der er så stærke fortalere for banen, og netop nu, hvor flere af dem stiller op til folketinget.

This entry was posted in Albertslund, Anlægsøkonomi, Brøndby, Danmark Radio, Detektor, Driftsøkonomi, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hovedstadens Letbane I/S, Høje Taastrup, Hvidovre, Ishøj, Lyngby-Taarbæk, Region Hovedstaden, Risikoforhold, Rødovre, Tidsplaner, Vallensbæk. Bookmark the permalink.